Wat kan jij doen?

Wat kan jij doen?

De Grootste Onderneming van Nederland roept de overheid op om rekening te houden met de wensen van haar werknemers. Maar verandering is mogelijk op meerdere niveaus. Ook op individueel niveau kan je veel doen. Daarom hebben we verschillende tools voor je op een rijtje gezet, die je meer inzicht kunnen geven in de huidige situatie en je tips kunnen geven over hoe je dit eventueel kunt veranderen.

Alle tools op een rij

WerkZorgBerekenaar

Als je kinderen krijgt, moet je een hoop keuzes maken. Ook financieel. Hoe combineer jij het ouderschap met je werk en hoe pakt dit uit voor jouw portemonnee? Je kan waarschijnlijk meer geld en tijd overhouden dan je denkt. Maak een financieel bewuste keuze met de WerkZorgBerekenaar.

Ga naar de WerkZorgBerekenaar

 

Check je taakverdeling

Van je werk, tot de boodschappen, kadootjes voor familie, kinderfeestjes en de auto die door de APK moet: de ellenlange to-do-lijst in je hoofd gaat maar door. ‘Mentale last’ wordt dat ook wel genoemd. Met deze tool maak je inzichtelijk welke taken er allemaal liggen. Door deze eerlijk te verdelen wordt het voor iedereen een beetje leuker.

Check hier jullie taakverdeling!

 

Zorgtypetest

Het huishouden, de zorg voor kinderen, buren of anderen: doe je graag alles zelf of geef je ook dingen uit handen? Hoe zou je in de toekomst het liefst de zorg verdelen? Ontdek in 5 vragen welk zorgtype jij bent.

Doe de Zorgtypetest!

Hoeveel is jouw onbetaalde werk waard?

Alles wat jij doet is veel meer waard dan keiharde euro’s, maar we willen je wel laten zien hoeveel het je zou opleveren als je hetzelfde werk voor een baas zou doen. Dat check je met deze tool.

Check hier hoeveel jouw werk waard is

 

Verlofregelingentabel

We hebben alle verlofregelingen op een rij gezet. Zo weet jij waar je recht op hebt. Of je nu ouder bent, ouder gaat worden of mantelzorg verleent.

Download hier de tabel